ERZURUM / YAKUTİYE - Soğucak İlkokulu

Soğucak İlkokulu

Adres
SOĞUKÇERMİK MAH. SOĞUCAK KÜME EVLERİ SOĞUCAK İLKOKULU BLOK NO: 25 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, bireyler yetiştiren, örnek, aranan bir EĞİTİM KURUMU olmaktır
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün ‘Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak’ idealine inanan, kendisi ve toplumu ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi olarak yaşayabilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, eğitime, öğretime göre öncelik vermek, öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek, öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak, iyi bir İNSAN ve iyi bir TOPLUM yetiştirmektir.
Belediye Otobüsleri
65 hane, 450 nufüs
İl merkezine 3 km uzaklıkta.